Jesolo Pineta

Agenzia Seligmann

 

Jesolo Pineta

4 forskellige typer lejligheder udlejes:

Residence Pineta

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejlighedsinfo

Residence Pineta

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisliste

Residence Pineta

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegninger &

Specifikationer

Lidt info om området:

Jesolo Pineta /Adriaterhavet - Veneto

(For info om lejlighederne - klik på ovenstående links)

Området "Pineta" ligger få km uden for Lido di Jesolo og i gå-afstand til den lille fiskerby Cortellazzo. Det er et roligt og smukt kvarter beplantet med pinjetræer.

 

Sandstranden er bred og børnevenlig og har de sidste mange år fået det europæiske Blå Flag, som bliver givet på baggrund af vand- og strandkvalitet, miljøinformationer m.v.

Her er masser af restauranter i alle kategorier, tennisbaner, minigolf m.m. - og så nås Venedig og alle Lagunens andre skønne perler på mindre end 1 time.

Da stedet er meget familie- og børnevenligt, har vi den glæde, at rigtig mange gæster vender tilbage år efter år.

 

Afstande:

5-10 min.'s bilkørsel til Lido di Jesolo hvor den 10 km lange indkøbsgade bliver omdannet til gågade efter kl. 20.00.

Ønsker man ikke at bruge sin egen bil, holder bus linje 2 lige uden for døren. HUSK at købe busbillet inden påstigning. Kan købes i receptionen i Residence Pineta eller i tobakskiosker (Tabacchi)

Kan man løsrive sig fra strandlivets glæder, er Residence Pineta et glimrende udgangspunkt for udflugter og kulturoplevelser:

 • Der er kun ca. 20 min.'s bilkørsel til Punta Sabbioni, hvorfra man med færge (ca. 30 min.) sejler tværs over lagunen direkte til:
  • Markuspladsen i Venedig- eller til laguneøerne:
 • Burano
 • med de farverige huse og fantastiske håndarbejder (kniplinger m.v.)

  Torcello. I det 5. og 6. århundrede var her et befolkningsantal på 20.000 - i dag bor her blot 60. Se den Byzantinske domkirke, Santa Fosca med de pragtfulde guldmosaikker eller bestig hunnerkongen Attilas marmortrone fra det 5. Århundrede. Nyd et glas kold hvidvin på den lille bar ved kanalen, inden færgen sejler retur. -

  • Murano med de mange glasfabrikker. Besøg glasmuseet.
  • San Michele - kirkegårds-øen, hvor bl.a. Igor Stravinsky ligger begravet.

  Venedig er en eventyrby. Køb et godt detaljeret bykort og gå på opdagelse i de små gyder, nyd roen og atmosfæren på de mange "campoer" (pladser) væk fra "det værste" turistmylder. Det er let at finde rundt i Venedig - masser af skilte viser nemlig vej tilbage til Piazza di San Marco (Markuspladsen) eller Rialtobroen.

  Eller tag til opera i Verona og nyd opførelsen af en af de vidunderlige operaer i det kæmpemæssige amfiteater "Arena" med plads til mere end 20.000 tilskuere. Det er en stor oplevelse.

   

  Også Padova som ligger på vejen til Verona er et besøg værd. Byen har en smuk gammel bykerne og et ungt universitetsmiljø.

   

  I østlig retning (mod Kroatien) ligger byen Aquileia, hvor man finder nogle af Norditaliens mest interessante ruiner fra det gamle Romerrige.

   

  Også grænsebyen Trieste er værd at gå på opdagelse i.

   

  Agenzia Seligmann Hjejlebakken 49 DK-5210 Odense NV

  T: +45 6616 0338 M: +45 4035 7778 sten.seligmann@mail.tele.dk